Betaalmogelijkheden

Uiteraard zorgen we bij Terra-Cotta Sportprijzen ervoor dat je veilig en met plezier winkelt. Dat ziet je al meteen wanneer je onze webshop bezoekt en bovenin je browser het beveiligde slotje ziet. Zo weet je dat veilig kunt rondsurfen in onze webshop. Daarnaast gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel, vertrouwd en beveiligd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalmogelijkheden terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het best bij je past.
10704389 956014367758591 78929669654834053 o
TC8DA 1
Carnavalsmedaille.nl
winkel waardering4.93 / 5
productwaardering4.96 / 5
125 beoordelingen

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Terra-Cotta Sportprijzen worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Beschikbare betaalopties

Indien u kiest voor een online-betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen.

Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

Betalen met iDEAL in uw eigen bankomgeving
De meest gekozen betaalmethode van Nederland… Betalen met iDEAL is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat u iDEAL heeft geselecteerd om te betalen en de bestelling af te ronden, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van de bank terecht. U logt op de gebruikelijke manier in en u hoeft nergens meer naar om te kijken, want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van de bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop hebt u dan inmiddels ook al binnen. Alle grote Nederlandse banken worden ondersteund.

970x90 pink centered

Achteraf betalen met KLARNA
Het betalen met Klarna is heel simpel. Door Klarna als betaalmethode te kiezen wilt u eerst graag uw producten ontvangen, voordat u daadwerkelijk betaald. U krijgt van Klarna 14 (en op aanvraag 30) dagen om uw betaling te voldoen. 

Bij aankopen tot een bedrag van maximaal € 1500.- kunt u kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Zodra wij de bestelling verzenden, ontvangt u per e-mail een digitale factuur van Klarna. Wij geven de betaling hiermee uit handen aan Klarna. U hebt vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De betalingsgegevens van Klarna kunt u terugvinden op de digitale factuur. Via 'Mijn Klarna' hebt u een volledig overzicht van de factuur en/of de betaling. U betaalt dus het openstaande bedrag niet aan ons, maar aan Klarna. Hier leest u meer over de betaalservice van Klarna via klarna.nl
Voor deze mogelijkheid van betalen vragen wij een bijdrage van € 1,00 plus 2% over het orderbedrag. 

Betalen met Mister Cash in uw eigen bankomgeving
Betalen met Bancontact Mister Cash is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat u voor Bancontact Mister Cash hebt gekozen om te betalen en de bestelling hebt afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van de bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken, want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van de bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop hebt u dan inmiddels ook al binnen. Alle grote Nederlandse banken worden ondersteund.
Ondersteunde banken waarmee makkelijk met Bancontact Mister cash betaald kan worden zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Gemakkelijk betalen met creditcard of PayPal account
Creditcard of PayPal-saldo.
Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express.

Cadeau- of waardebon; uitgegeven door Terra-Cotta Sportprijzen

In het winkelmandje vindt u een extra veld voor het indienen van een code voor een waardebon. Na het invullen van deze unieke code drukt u op ‘waardebon toepassen’. Wanneer de waardebon (nog) geldig is, wordt uw korting meteen weergeven en in uw totaalbedrag verwerkt.
Hebt u het nummer van de waardebon ingevuld, maar hij werkt niet en u bent er zeker van dat deze moet werken; mail ons dan! U kunt mailen via het formulier dat u vindt op onze contactpagina. Wij zullen binnen een paar uur uw bericht bekijken en zorgen dat uw waardebon weer werkt. Zorg dat u een foto van de waardebon meestuurt. Dan kunnen wij het controleren en weten wij meteen welke korting bon het betreft.

Bankoverschrijving (Betaal niets online)

Als u deze optie selecteert, plaatst u de bestelling zonder het bedrag online te betalen. Na ontvangst van uw bestelling, sturen wij u een factuur met een betaalverzoek (iDEAL-link) of gebruik onze bankgegevens om de betaling rechtstreeks over te maken op onze bankrekening. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verder ingepland en verwerkt.
Let op! Na ontvangst van uw betaling (en evt. goedkeuring van uw ontwerp) gaat uw gevraagde levertijd in. Bij een bankoverschrijving kan het enige werkdagen langer duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw bestelling pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u er rekening mee te houden met een langere levertijd.
Dit zijn onze bankgegevens:
ING Bank: NL80 INGB 0693 4297 55 t.n.v. Terra-Cotta (BIC/SWIFT: INGBNL2A)

Onze servicepartners:

PayPal

Betaal veilig met uw creditcard via PayPal. PayPal verzorgd op een zeer veilige manier uw creditcard betaling (AMEX, Mastercard, VISA) zonder dat u een account bij PayPal hoeft aan te maken. U dient er rekening mee te houden dat uw naam in de bestelling wel gelijk moet zijn als op uw creditcard om de betaling op de juiste wijze af te ronden. Als u meer informatie wilt over PayPal klik dan hier

Mollie (diverse betalingsmogelijkheden)

Betaal veilig via uw eigen bekende bankomgeving. Bijvoorbeeld met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk onlineaankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk altijd al gewend bent.
Naast iDEAL bieden wij ook diversen internationale betaalmogelijkheden aan zoals Giropay, Bancontact, KBC, ING Home’Pay (voor België), Sofort (voor Duitsland) en Przelewy24 (voor Polen).

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct invult tijdens het bestellen!
De orderbevestiging per e-mail is geen betaalbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.
Terra-Cotta Sportprijzen is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen als dat nodig mocht zijn.