Hoe kan ik bestellen?

Bestellen bij carnavalsmedaille.nl in 3 eenvoudige stappen

Bij carnavalsmedaille.nl kunt u zich eenvoudig en snel informeren. Kijk dus gerust even rond voordat u een bestelling plaatst. U bepaald namelijk zelf of u een account aanmaakt of niet. Deze keuze optie wordt u geboden bij het afrekenen; wél of niet registreren of u gaat nu meteen naar de registratie-pagina. Als u zich registreert kunt u op elk moment van de dag uw bestelling volgen of eerdere bestellingen inzien en later eventueel her bestellen in een paar eenvoudige stappen. Maar zoals gezegd; een account aanmaken is niet noodzakelijk.
carnavalsmedailles
carnavalsmedailles met gratis halslint.
Carnavalsmedaille.nl
winkel waardering4.93 / 5
productwaardering4.96 / 5
125 beoordelingen

Stap 1 - Kies uw artikel

Kies eerst uw artikel, bepaal het formaat, kleur en/of uitvoering en geef aan welke persoonlijke tekst u eventueel zou willen plaatsen op uw artikel(en). Wilt u geen tekst op de artikelen? Vul dan de woorden "geen tekst" in.

Vervolgens kiest u eventueel de verschillende accessoires die bij uw artikel horen zoals bijvoorbeeld bij een medaille de kleur van het halslint.
U kunt bij veel van onze artikelen ook een afbeelding toevoegen om de aankleding compleet te maken. Wanneer u kiest voor een afbeelding uit onze afbeeldingenlijst is het gebruik hiervan gratis. U selecteert Gratis afbeelding (vul afb.nr. uit onze lijst, in het vakje 'nummer gratis afbeelding') (+€ 0,00)" en vult het corresponderende nummer van de gewenste gratis afbeelding in, in het bestelvakje "Nummer gratis afbeelding / oud bestelnr. voor eigen logo".

Wilt u een eigen logo/ontwerp op uw artikelen laten verwerken? Lees hier meer over het aanleveren van een eigen logo/ontwerp

Afronden van uw bestelling
U hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel in de webshop en u hebt uw adres- en bezorggegevens ingevuld. U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje bovenin de adresbalk van uw browser. Na het invullen van uw adresgegevens maakt u een keuze hoe u wilt afrekenen. Zodra u uw bestelling bevestigd wordt u doorgeschakeld naar het betalingssysteem van één van onze servicepartners; Mollie of PayPal. Zodra één van onze servicepartners uw betaling hebt ontvangen, keert u weer terug naar de webshop en ziet u (als uw betaling succesvol is afgerond) de 'succes pagina' dat de bestelling is geplaatst.
Direct ontvangen wij uw bestelling per e-mail binnen en u ontvangt een orderbevestiging in uw mailbox. Uw bestelling wordt zsm in behandeling genomen.

Beschikbare betaalopties

Na het invullen van uw adresgegevens verschijnen de verschillende betaalmogelijkheden.
Hier kunt u verder lezen welke betaalmogelijkheden er zijn om uw bestelling veilig online te voldoen en definitief te maken.