Logo/ontwerp aanleveren

Uiteraard kunnen wij bij Terra-Cotta Sportprijzencentrum uw logo en/of ontwerp toevoegen aan uw artikelen. Daar waar er een mogelijkheid is voor een eigen afbeelding is de upload van het logo mogelijk.
Wij maken de afbeeldingen geheel in eigen productie dus het aanleveren van uw eigen logo/ontwerp heeft geen invloed op de levertijd van uw artikel.
rozet met logo
KWC Kampen logo
Top Competitie Eindaward 2019 Klazienaveen
Carnavalsmedaille.nl
winkel waardering4.93 / 5
productwaardering4.96 / 5
125 beoordelingen

Aanlevering eigen logo/ontwerp

Wanneer u een keuze hebt gemaakt uit onze artikelen, krijgt u bij veel van onze artikelen de keuze om een afbeelding te plaatsen. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor een gratis afbeelding uit onze lijst met (sport)afbeeldingen, maar u kunt ook een eigen afbeelding van uw bedrijf, vereniging GRATIS laten verwerken. Wij produceren uw afbeeldingen in eigen huis dus wij kunnen heel snel uw logo produceren en verwerken. Zelfs net zo snel als een 'standaard' afbeelding uit onze lijst. U hoeft dus niet bang te zijn dat de levertijd langer is als u een eigen logo aanlevert.

We verwerken uw ontwerp of logo GRATIS op al onze artikelen - waar mogelijk - in het assortiment! U dient wel een afbeelding aan te leveren dat niet meer hoeft te worden bewerkt. Wij verwerken uw logo/foto zoals deze wordt aangeleverd.

Uw bestand(en) wordt door onze ontwerpafdeling zo spoedig mogelijk gecontroleerd. Indien de kwaliteit, formaat of aanlevering hiervan niet juist is, wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw bestelling wordt dan 'on hold' gezet totdat er een nieuw en correct logo/ontwerp is aangeleverd. Uiteraard kunt u dan ervoor kiezen om het logo/ontwerp ondanks bijvoorbeeld een slechte kwaliteit toch te gebruiken. Dit doet u dan voor geheel eigen risico en sluit Terra-Cotta Sportprijzencentrum zich uit voor vergoeding, vervanging of aanpassing van uw artikel.
Wanneer uw bestand niet toereikend is en u kunt geen beter logo/ontwerp aanbieden, kan u natuurlijk ook nog voor een gratis afbeelding kiezen.

Wij kunnen alleen bestanden verwerken die geschikt zijn voor Windows. Wij werken o.a. met Corel Draw, Illustrator en Photoshop. De volgende bestandsformaten kunnen wij verwerken: cdr, ai, psd, pdf, bmp, pcx, jpg, gif, tif, cpt, eps en wmf.
Bestanden uit word of powerpoint bestanden zijn ongeschikt voor het verwerken of bedrukken van logo’s. Wij accepteren dus geen word document of andere 'plakwerkjes' ☺. Het logo wordt gratis voor u verwerkt en daarom kunnen wij alleen logo's verwerken die kant-en-klaar zijn.

Zo verwerken wij uw aangeleverde afbeelding en/of logo

Zo verwerkt Carnavalsmedaille.nl uw aangeleverde logo geheel gratis!

Ik heb een logo of ontwerp gemaakt maar past dit op mijn artikel?
Veel van de aangeleverde logo’s en/of ontwerpen maken wij graag passend op de grote van de afbeeldingsruimte die beschikbaar is op het bestelde artikel. Wanneer je een beetje handig bent de gerenommeerde grafische programma´s dan hebben wij de voorkeur voor een ´gevectoriseerde´ afbeelding en kun je de volgende maten voor de standaard maten van onze afslagen in acht nemen:

Afbeelding voor een afslag in 25 mm
Je mag het ontwerp ‘aflopend’ van het formaat maken op 27 mm.
Houd rekening met een maximale diameter van 23 mm waarin de belangrijke gegevens mogen komen. Ga je dichter naar de rand dan kan het zijn dat de tekst(en) van de afbeelding aflopen.

Afbeelding voor een afslag in 50 mm
Je mag het ontwerp ‘aflopend’ van het formaat maken op 52 mm.
Hou rekening met een maximale diameter van 47 mm waarin de belangrijke gegevens mogen komen. Ga je dichter naar de rand dan kan het zijn dat de tekst(en) van de afbeeldingaflopen.
Heb je nog vragen of twijfels over het logo-ontwerp dan kunt u uiteraard uw logo op voorhand toesturen om het te laten beoordelen. 

Als u vanen, erelinten of sjerpen met logo bestelt zijn de aanloop- en ontwerpkosten € 10,00 incl. BTW. Deze kosten worden bij iedere nieuwe bestelling van deze artikelen in rekening gebracht.

Een kleine greep uit onze klanten die u voor gingen

538
plus
platteknip
gemeenteRotterdam
gemeenteWinterswijk
ingbank
lmhc
neptunus schiebroek
oldeclooster
RTL7
cocacola
geelwit
curacao
dakhazen
cito
okk ouderkerk
Rijkswaterstaat
ncc
cofely
politie
landal
campinglife
saints