Carnavalsmedailles zelf monteren

Maximaal 20 cent KORTING per medaille als u uw medailles/sleutelhangers zelf monteert!
medailles TC111D
medailles logo
TC8DA 1
Carnavalsmedaille.nl
winkel waardering4.93 / 5
productwaardering4.96 / 5
125 beoordelingen

Korting ontvangen?

U ontvangt een leuke korting als u de onderdelen van uw medailles zelf plakt en aanhaakt. Het is heel makkelijk in 2 stappen met "de 3 ingrediënten"!

De medailles zijn makkelijk zelf samen te stellen. Trommel een paar vrijwilligers op en ga gezellig samen aan het werk! Voor het gemak ontvangt u ook enkele stickers (1-2 stuks) meer, zodat u ook nog een keer fout kunt plakken. Gelukkig is het geen 'rocket science' om de zelfklevende afbeeldingen te plakken, dus 1-2 afbeeldingen is in de meeste gevallen genoeg. (Als u later toch nog afbeeldingen te kort komt, terwijl u meer afbeeldingen van ons hebt ontvangen, zijn de extra kosten voor de klant en kunt u de benodigde afbeeldingen bestellen via de pagina met losse afbeeldingen.

Hieronder volgt een korte uitleg hoe u dit aanpakt en zo de leuke zelfmontage korting kunt ontvangen bij uw bestelling. U kunt op de foto's klikken voor een vergroting. 

montage medailles1
montage medailles2
montage medailles3
montage medailles4

Hoe kan ik dit aangeven in mijn bestelling?

Tijdens het bestellen van uw medailles krijgt u de keuze om uw medailles te laten monteren of dat u dit zélf wenst te doen. Indien u de medailles zelf wilt monteren, selecteert u de optie: "Ja, zelfklevende afbeeldingen, medailles en halslinten LOS LEVEREN." De webshop geeft u dan automatisch de KORTING voor de zelfmontage (verrekend in de stuksprijs) en u ontvangt de '3 ingrediënten' netjes thuis.