Carnavalsmedailles en Carnavalsonderschen

Wie is Carnavalsmedaille.nl?

Een familiebedrijf dat met gevoel onderneemt, maar vooral werkt met het hart!

Het is 1975 als Pottenbakkerij Terra-Cotta van start gaat. Vazen, potten, en allerhande keramiek verlaten in de jaren daarna in steeds grotere aantallen de werkplaats; het bedrijf groeit als kool. In de jaren ‘80 komt er een nieuwe afzetmarkt bij: trofeeën. Allemaal handgemaakt van keramiek in een werkplaats in Rotterdam.

In 2009 besluiten de eigenaren het bedrijf over te doen aan hun dochter en schoonzoon, meteen krijgt het bedrijf nieuw elan doordat Hans en Marsha besluiten alles wat ze over bedrijfsvoering in de VS hebben geleerd, te integreren in Terra-Cotta.

Met nieuw bloed ook een nieuwe visie

In de vele jaren daarna groeit Terra-Cotta uit met meerdere webshops. Hans en Marsha zijn een perfect team dat innovatief is en met een frisse blik het overzicht behoudt om te blijven schakelen in succesvolle en mindere tijden.

Zo werd in coronatijd besloten om de oude webshop die al sinds 2010 zijn kunstjes vertoond te gaan vervangen, en dat bleek een moeilijker plan dan gedacht. Met zo’n uitgebreide collectie was het een tijdrovende onderneming en door de jaren heen hadden zij wel ideeën hoe een nieuwe shop eruit moest zien, maar het moest vooral gebruiksvriendelijk zijn. Nu nog het realiseren!

Ze zijn dan ook zeer tevreden met de nieuwe webshop die minimaal weer 10 jaar mee gaat als het aan hun ligt. De komende jaren zullen ze de webshop blijven aanpassen aan de nieuwste innovaties, beveiligingen en ontwikkelingen, want “de klant is Koning en die bieden we de hoogste kwaliteit en dat geldt niet alleen voor onze producten!”.

Bekijk onze collectie
carnavalsmedailles met gratis halslint.

Al onze producten personaliseren wij met uw gewenste afbeelding en tekst. Gratis kunt u uw logo/afbeelding laten verwerken in uw artikelen.

sjerpen RWB
medailles logo
5star service
TC Car1 XL
Pins met vlindersluiting

Topkwaliteit medailles tegen een betaalbare prijs!