TCS06 Sjerp Groen met tekst bedrukking

Via onderstaand formulier personaliseert u in simpele en begrijpelijke stappen uw artikelen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw en vanaf een besteding van € 100 ontvangt u in uw winkelmandje automatisch een volumekorting van 8%! Bestelt u nog meer, dan loopt de korting nog verder op tot maximaal 16% korting!

TCS06 Sjerp Groen met tekst bedrukking

13.95 incl. btw

13.95 incl. btw

Profiteer van volumekorting!

U ontvangt automatisch de volgende korting:
Bij aankoop van € 100,00 t/m € 199,99:
8% korting
Bij aankoop van € 200,00 t/m € 399,99:
10% korting
Bij aankoop van € 400,00 t/m € 599,99:
12% korting
Bij aankoop van € 600,00 t/m € 799,99:
13% korting
Bij aankoop van € 800,00 t/m € 999,99:
14% korting
Bij aankoop van € 1000,00 of meer:
15% korting
Deze korting wordt automatisch toegepast in uw mandje.
Topservice bij Carnavalsmedaille.nl:
Veilig en secure bestellenVeilig bestellen en afrekenen
Gratis bezorging  boven € 149,00Gratis bezorging boven € 149,00
OmruilserviceBinnen NL gratis omruilservice
Veilig en secure bestellenHoge Klantenwaardering ***** 4,9/5
Vragen? Stel ze via WhatsAppOok bereikbaar via WhatsApp (24-7)
Bel ons WhatsApp

Neem contact op via +31 (0)6 19955422
telefonisch bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur
of 24-7 via
Chat on WhatsApp

TCS06 Sjerp Groen met tekst bedrukking – met of zonder heuprozet

Uw sjerp wordt gratis voorzien van uw persoonlijke tekst aan de voorzijde van het lint. Wij adviseren om niet meer dan 20-25 tekens per tekstregel in te geven bij ‘Tekst voorzijde’. Deze tekst wordt aan de voorzijde van de sjerp geplaatst, maar er zijn natuurlijk maar een beperkt aantal karakters beschikbaar om de tekst mooi leesbaar te kunnen houden. Indien u toch een lange tekst hebt adviseren wij deze over twee of zelfs 3 regels te verdelen. U kunt deze extra regels met tekst tijdens het invullen van het formulier aangeven. Wij centreren dan uw tekst netjes onder elkaar over een maximale breedte van 41 cm. Vult u ‘maar’ één regel tekst in? Dan verdelen we deze tekstregel in het midden van het lint. De grote van de tekst wordt bepaald door de hoeveelheid tekst. Onze professionele medewerkers zorgen voor een mooie verdeling en verhouding van uw tekst.

Optioneel kunt u er ook voor kiezen om een tekst op de achterzijde te plaatsen om uw sjerp nog meer compleet te maken! De tekst op de achterzijde zit niet bij de prijs inbegrepen en daarom rekenen wij daarvoor een kleine toeslag. De tekst aan de achterzijde wordt altijd bedrukt in de kleur die u voor de achterzijde hebt aangegeven. Dit omdat het technisch niet mogelijk is om de teksten in verschillende kleuren te bedrukken op het lint.

Het lint is 100mm breed en heeft een lengte van ±2 meter. Dit is lang genoeg voor iedere volwassene. Wilt u de sjerp inkorten na ontvangst? Dat kunt u makkelijk doen door de vlindersluiting van de pin los te halen en het lint vanaf de ‘rugzijde’ in te nemen. Zo kunt u makkelijk uw sjerp op de gewenst lengte brengen. Heeft u gekozen voor een ‘V-Vorm’ op de heup? Dan worden de uiteinden aan elkaar genaaid en kunt u de lengte niet meer verstellen. Houd daar dus rekening mee bij de keuze van de uitvoering van de sjerp.

Op de heup kunt u er voor kiezen om nog een heuprozet te laten monteren in één van de vele kleuren. Wilt u inderdaad een heuprozet aan de sjerp hebben, selecteer dan de 2e optie bij de eerste stap; “Kruisvorm met heuprozet en sluitpin”. De webshop berekent automatisch de toeslag voor de heuprozet.

In onze ‘hoofd-webshop’ van Terra-Cotta Sportprijzen hebben wij een uitgebreidere collectie sjerpen. Zo kunt u er ook voor kiezen om een logo op uw sjerp te laten bedrukken. Dit bestelt u makkelijk via de volgende link: miss-sjerp.nl

Wij verpakken uw bestelling met de allergrootste zorg en bezorgen uw bestelling door bijna heel Europa via DHL Parcel, DPD Pakketservice of PostNL Pakketdienst. Tijdens het verpakken van uw bestelling gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u van ons een e-mailbericht met een track&trace nummer om uw pakket te kunnen volgen.

Verzendkosten:

Gratis verzending voor bestellingen boven € 149,00
Geldig voor afleveradressen binnen NL en België.

• Pakketzending binnen Nederland: € 3,95
• Pakketzending naar België: € 8,95
• Pakketzending naar Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Polen en Tsjechië: € 12,50
• Pakketzending naar Bulgarije, Estland, Griekenland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje en Zweden: € 21,50

Uw bestelling wordt altijd verzonden met een track&trace nummer om uw zending te volgen.

Meer dan 45 jaar ervaring

Carnavalsmedaille.nl is onderdeel van Terra-Cotta Sportprijzen en zij zijn uw ervaren partner in de sportprijzen-wereld. Met de nieuwste druktechnieken worden uw afbeeldingen en teksten verwerkt op uw sportprijzen, awards, sjerpen, medailles en plaquettes.

Uw bestelling met de grootste zorg verwerkt.

Snelle verwerking en met de grootste zorg verpakt. Bij de verzending van uw bestelling werken wij zoveel mogelijk met gerecyclede materialen. Is er toch iets gebroken tijdens verzending? Wij zorgen voor een snelle vervanging zodat u uw carnavalsfeest niet mist!
Wat onze klanten zeggen
127 beoordelingen