Veel gestelde vragen

Hier vind u de meest gestelde vragen van andere klanten die we hieronder voor u verzameld en beantwoord hebben.
Hebt u een vraag, maar wordt hij niet hieronder beantwoord? Stuur ons een mail of bel of App ons!
wandbord goud1
swimkids
sjerpen ZGR
Carnavalsmedaille.nl
winkel waardering4.93 / 5
productwaardering4.96 / 5
125 beoordelingen

FAQ

Bij elk artikel staat een indicatie van de snelste levertijd vermeldt, maar dit is ongeveer per artikel de gemiddelde levertijd:
Medailles en (glazen) Sportprijzen: 2-4 werkdagen
Paardenrozetten: 2-4 werkdagen
Paardenrozetten met logo/afbeelding: 3-5 werkdagen
Paardenrozetten met tekst op lint: 6-8 werkdagen
Sjerpen onbedrukt of met tekst: 2-4 werkdagen
Sjerpen met tekst en heuprozet: 3-5 werkdagen
Sjerpen met logo/afbeelding evt. met tekst: 4-7 werkdagen
Erelintjes: 5-7 werkdagen
Banieren en Vanen: 10-15 werkdagen
Wandborden en Oorkondes: 3-5 werkdagen
Tekstplaatjes en losse afbeeldingen: 2-4 werkdagen

Deze levertijd vermelden wij om u een indicatie te geven hoe snel wij eventueel kunnen leveren. Wanneer u uw artikelen in het mandje plaatst, dient u een uiterlijke leverdatum op te geven. Deze datum is voor ons de gestelde deadline en zullen deze te allen tijde aanhouden. Als u een deadline stelt over 2 weken dan houden we die datum aan en leveren wij niet binnen het aantal werkdagen zoals bij uw bestelde artikel vermeldt staat. Deze periode is alleen om aan te geven hoe snel wij een artikel kunnen leveren als u deze met spoed nodig hebt.

Als het voor ons onmogelijk is om uw levering voor uw uiterlijke datum te laten plaatsvinden, nemen wij direct met u contact op. U kunt dan uit een ander artikel kiezen (we bieden u meestal ook een alternatief) of u kunt besluiten de bestelling kosteloos te annuleren. Een eventueel vooruitbetaald bedrag wordt zo spoedig mogelijk aan u geretourneerd.

Wij zijn uniek in de uitvoering van onze afbeeldingen! De afbeeldingen in onze artikelen zijn vinylstickers met een full colour bedrukking waarover een laagje kunsthars (doming) wordt gegoten.

Een doming is een doorzichtig harslaagje die uw afbeelding een extra luxe uitstraling geeft. U kunt de doming ook achterwege laten, want onze kunststof stickers zijn uiteraard sterk genoeg en hebben zonder doming ook een mooie zijdeglans uitstraling.

Kiest u wél voor een doming dan wordt uw afbeelding eerst in full-colour op een vinylsticker gedrukt. Deze sticker wordt dan vervolgens voorzien van een heldere harslaag die zich als een koepel op de sticker vormt. Dit wordt dus een doming genoemd. Deze doming laag is kras vast en beschermt de gedrukte kleuren volledig. Zo gaat de bedrukking extra lang mee. 

Uiteraard kunnen we uw foto, eigen ontwerp of bedrijfs- of verenigingslogo verwerken in uw artikelen. Wij verwerken een aangeleverd logo/afbeelding GEHEEL GRATIS in uw artikel. Alleen bij vanen, erelinten en sjerpen met logo rekenen wij wel aanloopkosten voordat we kunnen starten met de productie. 

U kunt voor medailles en sportprijzen een 'simpele' jpg of png aanleveren, maar voor vaantjes dient u rekening te houden met een topkwaliteit afbeelding of nog liever een pdf, eps of ai 'vector' bestand. Dit omdat het op een groot formaat moet worden geproduceerd en we willen niet dat het resultaat uiteindelijk tegenvalt. Zodra u een bestelling plaatst beoordelen we uw afbeelding binnen 24 uur en laten we meteen van ons horen als het logo of ontwerp niet bruikbaar is.
Hier vindt u nog meer info
over het aanleveren van een eigen logo/ontwerp. 

Bevat uw bestelling meerdere artikelen met een logo? U kunt per artikel een ander logo uploaden. Upload u 1 logo? Dan wordt dit voor de gehele bestelling gebruikt mits geen andere afbeelding is aangegeven.

Veel van de aangeleverde logo’s en/of ontwerpen maken wij graag passend op de grote van de afbeeldingsruimte die beschikbaar is op de bestelde medaille. Wanneer u nog een ontwerp moet maken kun je de volgende maten in acht nemen:
Afbeelding in 25 mm: Het ontwerp mag ‘aflopend’ gemaakt worden op 27mm.
Houd rekening met een maximale diameter van 23mm waarin de belangrijke gegevens mogen komen. Ga je dichter naar de rand dan kan het zijn dat de tekst(en) van de afbeelding aflopen.

Afbeelding in 50 mm: Het ontwerp mag ‘aflopend’ gemaakt worden op 52mm.
Houd rekening met een maximale diameter van 47mm waarin de belangrijke gegevens mogen komen. Ga je dichter naar de rand dan kan het zijn dat de tekst(en) van de afbeelding aflopen.

Heb je nog vragen of twijfels over je logo dan kunt u uiteraard uw logo op voorhand toesturen om het te laten beoordelen.

Wanneer u een logo upload ziet u (als het goed is) een melding verschijnen dat de upload is voltooid. Krijgt u niet de bestandsnaam naast de upload-knop te zien dan is de upload ook niet voltooid.

U kunt de upload ook in het mandje controleren wanneer u het artikel hebt toegevoegd. In het mandje worden de details van het artikel getoond zoals uw te bedrukken tekst en eventuele kleurkeuze wordt aangegeven, maar ook de naam van het document dat u heeft geüpload. Als u geen naam ziet staan is de upload niet gelukt.

Probeer het opnieuw, maar lukt het dan nog niet dan kunt u het logo ook na plaatsing van uw bestelling 'nasturen' door de orderbevestiging die u van de webshop krijgt te beantwoorden en uw logo als los bestand mee te sturen. Zo ontvangen wij uw logo samen met uw bestelgegevens zodat we het logo/foto/ontwerp niet met een andere bestelling kunnen verwarren. We zullen uw bestelde artikelen netjes verwerken met het aangeleverde logo. Hebben we nog vragen dan contacten wij u zsm.

Bij het doorlopen van het bestelformulier krijgt u automatisch de keuze of u tekst wilt toevoegen aan uw medaille of ander artikel. Selecteer de keuze 'Geen tekst / tekst staat in logo/ontwerp', dan gaat het formulier automatisch verder naar de volgende stap en wordt alleen uw logo, foto of aangeleverde ontwerp gebruikt. 

Allereerst willen wij u vertellen dat wij GEEN EXTRA KOSTEN rekenen voor wisselende teksten!
U kunt de verschillende teksten op 4 manieren aanleveren;

  1. U kunt het totaal aantal artikelen (eventueel per kleur en/of hoogte) in het mandje plaatsen door bij de verplichtte tekst vakken "Tekst volgt per e-mail" in te geven. Wanneer u de bestelling hebt afgerond ontvangt u een orderbevestiging vanuit de webshop in de mailbox van uw opgegeven e-mailadres. U Beantwoordt de orderbevestiging met uw tekst door bijvoorbeeld de teksten in het mailbericht te schrijven of via een word of excel bestand bij te voegen.
  2. Als u de teksten van te voren al in een word, excel of ander bestand hebt staan kunt u ook deze uploaden via de upload functie die bij vele artikelen wordt meegegeven. Normaliter wordt deze gebruikt voor het uploaden van een eigen logo, maar u kunt deze upload button ook gebruiken voor een bestand als word of excel. U kunt dus het totaal aantal artikelen (eventueel per kleur en/of hoogte) in het mandje plaatsen door bij de verplichtte tekstvakken "zie bijgevoegd bestand" in te geven en het bestand te 'uploaden' via de upload button.
  3. U kunt via de webshop ook separaat de klasse's per artikel invullen en 1-voor-1 in het mandje leggen. U blijft namelijk op de bestelpagina van het artikel en kunt dan steeds de klasse aanpassen en weer in het mandje plaatsen.
  4. U kunt ook uw gehele bestelling niet via onze webshop plaatsen maar per e-mail: door hier te klikken en een mail te sturen met uw bestelling. Vergeet niet uw complete gegevens te vermelden!
[faq_schema]
[faq_schema]

Vraag niet beantwoord?

Als uw vraag nog niet is beantwoord kunt u ons altijd bereiken via onderstaande mogelijkheden:
Bel ons WhatsApp

Neem contact op via +31 (0)6 19955422
telefonisch bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur
of 24-7 via
Chat on WhatsApp

[faq_schema]